четвъртък, 3 септември 2015 г.

Lenovo обяви Vibe S1, смартфон с две предни камери и метално тяло със стъклен гръб

На изложението IFA в Берлин Lenovo обяви Vibe S1, смартфон впечатляващ с двете си предни камери. Компанията посочва че устройството е насочено основно към селфи любителите.

Основната предна камера с 8МР резолюция ще поеме основната задача за снимките, а целта на втората камера с 2МР резолюция е да анализира информацията за дълбочината на кадъра.

Благодарение на двете предни камери потребителите ще могат да обработват заснетите селфита, като например префокусиране на размазани части от снимката, замъгляване на фона или така наречения боке ефект, изрязване на обекти от кадъра и още.

Смартфона има метално тяло със стъклен заден панел защитен с Gorilla Glass 3 покритие, профилът е тънък 7.8 мм, а теглото е 132 грама

Lenovo Vibe S1 разполага с 5-инчов IPS дисплей с Full HD резолюция отново защитен с Gorilla Glass 3, MediaTek MT6752 чипсет с осем-ядрен 1.7 GHz процесор, 3 GB RAM, 32 GB за съхранение + microSD слот до 128 GB, 13МР основна камера с двойна LED светкавица и 2,500 mAh батерия. 

Vibe S1 ще излезе на пазара през ноември и ще бъде на разположение навсякъде където се продават смартфони Lenovo. Цената е около 299 долара, ще се предлага в бяло и тъмносиньо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар