петък, 4 септември 2015 г.

Lenovo представи Vibe P1 и Vibe P1m, смартфони с издръжливи батерии и опции за бързо зареждане



Lenovo представи Vibe P1 и Vibe P1m, нови 4G смартфони от Vibe серията с доста издръжливи батерии, опции за бързо зареждане и среден клас характеристики.

Vibe P1
Модела има батерия с голям капацитет от 5,000 mAh, и разполага с Rocket Charge функция за бързо зареждане предоставяща 3 часа време за разговори само за 5 минути зареждане, а благодарение на функцията One-The-Go ще може да зареждате и други устройства, освен това има и специялен бутон за спестяване на енергия.

Към гореспоменатите неща прибавете и NFC, Wi-Fi Boost функция предоставяща 5G Wi-Fi връзка, и скенер за пръстови отпечатъци вграден в Home бутона.

Дисплеят на Vibe P1 е 5.5-инчов IPS с FullHD резолюция защитен с Gorilla Glass 3, чипсета е Snapdragon 615, оперативната памет е 2GB, има 13MP основна камера и 5MP предна.

Vibe P1 ще стартира през октомври на цена около 280 $, цветовете в които ще се предлага са платина, графитено сиво и златисто.


Vibe P1m
Модела има батерия с капацитет от 4,000 mAh, и разполага с Quick Charge функция за бързо зареждане предоставяща 2 часа и половина разговори за 15 минути зареждане, а за 2 часа и 40 минути батерията ще бъде напълно заредена.

Дисплеят на Vibe P1m е по-малък 5-инчов IPS с HD резолюция отново защитен с Gorilla Glass 3, чипсета е MediaTek MT6735P с четири-ядрен 1GHz процесор, оперативната памет е 2GB, има 13МР основна камера и 5MP предна.

Продажбите на Vibe P1m стартират по-рано от P1 - в средата на септември, цената му ще бъде 160 $. P1m ще се предлага в иноксово черно и перлено бяло.

Няма коментари:

Публикуване на коментар