събота, 9 юли 2016 г.

Samsung Galaxy Note 7: изображения, списък с характеристики и официална дата на премиера

След по-малко от месец Samsung ще представи новият си флагмански фаблет с писалка от серията Note, който наскоро стана ясно, че ще се нарича Galaxy Note 7 (вместо Note 6) - най-вероятно за да не помислят потребителите, че моделът е по-нисък клас от Galaxy S7. В последните няколко седмици се заговори усилено за фаблета и днес се знае почти всичко за него.

Според популярният източник Evan Blass (@evleaks), Galaxy Note 7 ще разполага с 5.7-инчов Super AMOLED дисплей с QuadHD резолюция, 64GB памет за съхранение и слот за външни карти памет, а камерите ще бъдат като на Galaxy S7 топмоделите - 12MP основна с Dual Pixel технология и 5MP предна селфи. Корпусът ще предложи IP68 прахо и водоустойчивост, също като при Galaxy S7 и S7 edge.


На изображението отгоре, което @evleaks сподели наскоро, показва дизайна на топмодела и цветовете, в които ще се предлага той - черен сребрист и син, които Samsung ще нарича Black Onyx, Silver Titanium и Blue Coral. Въпреки това, в бъдеще може да се появят още цветови варианти, като например "розово злато".

Останалата част от характеристиките се очаква да включва чипсет Snapdragon 823, 6GB RAM, батерия с капацитет 3,600 или 4,000 mAh, USB Type-C порт и нов вид биометрична защита - скенер на ириса.

Официалната премиера на фаблета със S-Pen писалка Galaxy Note 7 ще се състои на следващото голямо Unpacked събитие на компанията, което ще се проведе на 2-ри август.

Отдолу може да видите предния панел на предстоящия Note 7, който е поставен до този на Galaxy S7 edge.

Няма коментари:

Публикуване на коментар