събота, 9 юли 2016 г.

Samsung представи Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition

Наскоро са появи информация, че Samsung подготвя дебюта на специално издание на топмодела Galaxy S7 edge, предназначено за Олимпийските игри в Рио тази година. Онзиден Samsung официално представи смартфона, наречен Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition, като днес е ясна и неговата цена.

Олимпийското издание на Galaxy S7 edge е оцветен в черен цвят, но има жълти детайли отпред, червени и зелени от двете страни, и сини на гърба - цветовете на петте олимпийски кръга.


Смартфонът ще има също приложението Rio 2016 предварително инсталирано и специални тапети, както и още някой елементи от потребителския интерфейс в тематиката на Олимпийските игри, които ще се проведат между 5-ти и 21-ви август.

Всички 12,500 спортисти, участващи в олимпиадата ще получат като подарък смартфона и безжичните слушалки тип "тапи" Gear Icon X, които южнокорейската компания представи наскоро.

За крайните потребители ще бъдат на налични 2016 бройки, които ще влязат в продажба от 18-ти юли в избрани райони, включително Бразилия, САЩ, Китай, родната Южна Корея и Германия, където предварителните онлайн поръчки вече започнаха при цена 879 евро.

Комплекта на Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition включва кутия (с текстурирано покритие) за съхранение на смартфона, която ще има вграден индивидуален сериен номер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар