понеделник, 3 август 2015 г.

Няколко игри за спортните фенове

Спортните игри държат доста голямо мнозинство в магазина за приложения, сред тях има както много добри така и много лоши, но това е нормално при толкова много избор.

FIFA 15
FIFA е игра за футболни маниаци, може би най-добрата футболна игра за Android правена някога. Играта ще ви впечатли със страхотни графики, FIFA ще ви предостави възможност за купуване и продаване на футболни играчи, с които да сформирате собствен отбор.

Madden NFL
Madden NFL ще ви предостави възможност да създадете собствен отбор по Американски футбол, който да ви отведе на Super Bowl. Ако сте фен на ръгбито задължително трябва да пробвате Madden NFL.

Ping Pong Masters
Ако сте фен на тениса на маса, вероятно много ще харесате Ping Pong Masters. Играта е много зарибяваща, разполага с доста турнири, на които ще се състезавате срещу многобройни опоненти на различни игрища.

8 Ball Pool
8 Ball Pool е най-популярната билярдна игра, която ще ви предложи много добър мултиплеър. Можете да играете с приятелите си от Facebook. Печелете монети с които да персонализирате щеката си или масата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар