вторник, 4 август 2015 г.

Няколко будилник приложение които със сигурност ще ви събудят

Смартфоните могат много неща, едно от тях е алармения часовник, или така наречения будилник. Всички смартфони разполагат с вградени будилници, които в повечето случаи работят много добре, но това не ви пречи да изпробвате други.

Описаните по-долу приложения със сигурност ще ви събудят, те предлагат същите функции като вградените + още няколко, които съм сигурен че ще харесате и вероятно ще ползвате и в бъдеще.

My Alarm Clock
My Alarm Clock е перфектния избор за вас, ако търсите перфектен баланс между красив дизайн и функционалност. My Alarm Clock разполага с много приятни мелодии и предлага много интересни функции като таймер за заспиване, автоматично затъмняване на екрана и др. Освен да ви събуди с приятна мелодия, приложението ще ви информира и за времето навън.

Alarm Clock
Приложението комбинира в едно будилник, таймер и хронометър. Alarm Clock ще ви предложи опция за случайно избрана песен, както и функция за нежна сила на будилника.

Timely
Timely се отличава с няколко много интересни функции и зашеметяващ потребителски интерфейс. За по-лесно синхронизиране с други устройства Timely предлага иновативната функция за интеграция в облак. За да персонализирате по собствен вкус будилника може да създадете собствени теми или да използвате готови. Timely разпознава когато вдигнете телефона и намалява звука, а за да отложите алармата просто вдигнете телефона.

Няма коментари:

Публикуване на коментар