сряда, 25 февруари 2015 г.

Няколко страхотни launcher приложения

Launcher е приложение което зарежда вашия начален екран и менюто на Android. Той променя визуално вашето устройство. Стоковия launcher е настроен да изглежда по определен от производителя начин.

В повечето случаи стоковия Launcher заема повече RAM памет, а колкото повече памет се заема толкова повече устройството ви се товари и забавя.



GO Launcher е най-използвания launcher, той доста ще промени вашето устройство. Лаунчера ще промени иконите и ще ги направи с еднаква форма и големина, и разбира се много други неща. За да персонализирате устройството си по свой вкус, потърсете допълнителни теми в Google Play.



Google Now Launcher - ще направи вашето устройство да изглежда, като със стандартен Android.


Nova Launcher - е доста функционален launcher с много възможности за персонализиране. Можете да изберете цвета на менюто, стила на лентата за търсене и много други неща. Ако решите да изберете платената версия, ще може да скривате приложения, да избирате големината на иконите и тн..



CM Launcher - е приложение на Cheetah Mobile, които се доказаха с наистина полезни приложения като Clean Master, CM Security и Battery Doctor. С Launcher-а се работи изключително лесно. Няма много функции за персонализиране, но за сметка на това е добавено табло с инструменти в падащата лентата със задачи, а иконите са с еднаква форма и размер.




Everything me - launcher-а е доста добър, с интересен дизайн и меню на Български език. Нещото което ми направи на силно впечатление е лентата за търсене на приложения, контакти и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар