сряда, 25 февруари 2015 г.

Приложения за музикалните фенове

Shazam - слушате песен по радиото или телевизора, но не знаете как се казва и на кой изпълнител е, инсталирайте си приложението то ще ви покаже. Приложението ще ви покаже информация за изпълнителя, името и песента. За целта влезте в приложението, натиснете синия бутон, изчакайте няколко секунди и той ще ви предостави информацията за песента.

Spotify - е Шведска музикална услуга която се предлага и в България. Въпросната услуга ви дава възможност да слушате музика на почти всички изпълнители в световен мащаб абсолютно безплатно. Spotify е една най-използваните безплатни стрийминг услуги за Android устройства.

Music Mixer Jam - не е нужно да сте професионален музикант за да създавате музика, с помощта на това приложение може да създавате собствена музика която да покажете на своите приятели, близки и тн... Може да смесвате различни стилове музика за да постигнете перфектния mix. Приложението е доста функционално но и лесно за управление, разполага с голям набор от стилове, може да си изберете темпото, силата и честотите.

musiXmatch - е музикален плеър който може да ползвате и като караоке за да се забавлявате със своите близки и приятели. Най-добро приложение за 2014.

Няма коментари:

Публикуване на коментар