вторник, 10 ноември 2015 г.

TAG Heuer Connected е първият в света луксозен умен часовник

Производителя на луксозни часовници Tag Heuer представи първият си умен часовник на специално събитие в Ню Йорк. Часовникът наречен "Connected работи с Android Wear, и е разработен в сътрудничество с Google и Intel.



TAG Heuer Connected е оборудван с кръгъл 1.5-инчов LTPS LCD дисплей с резолюция 360 х 360 пиксела и със стъкло от съпфир, двуядрен Intel процесор с тактова честота 1.6GHz, 1GB RAM, и 4GB вградена памет. Батерията с 410 mAh капацитет обещава поне едно денонощие работа.

Устройството разполага със следните сензори - жироскоп, сензор за наклон, и микрофон, а също така предлага Bluetooth 4.1 BLE и Wi-Fi (2.4 GHz 802.11 B / G / N) свързаност.

Connected има IP67 стандарт, който го превръща в устойчив на вода и прах. Устройството е широко 46 мм, дебелината му е 12.8 мм, а теглото е 52 грама.

Часовникът ще се предлага в 7 различни цветови вариации на каишката, като вариантът в черен цвят може да бъде поръчан онлайн още сега. Иначе всички варианти ще са на разположение по магазините в Европа от 12 ноември. Цената е 1,500 долара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар