вторник, 10 февруари 2015 г.

Популярни Български приложения

Grabo.bg - с това приложение можете да си купувате ваучери за отстъпки в ресторанти, магазини, сервизи, автомивки и тн. Плащането става в брой ( Изипей, Fastpay и Cashterminal ) с карти Visa, Master Card и Visa Electron, чрез ePay, PayPal, Bitcoin, Банков превод и на Банкомат,

OLX - може както да разглеждате така и добавяте обяви в Уеб портала за безплатни обяви OLX.bg българския Ebay. В OLX.bg има общо 2 928 682 обяви което го прави портала с най много безплатни обяви в България.

Каталозите - с негова помощ ще следите актуалните брошури и каталози на големите търговски вериги в България.

Pazaruvaj - с негова помощ няма да губите пари от купуването на стоки на високи цени. С приложението може да разгледате къде желаната от вас стока е най-евтина но за съжаление доста търговци липсват.

Nova Play - С въпросното приложение може да гледате почти цялото съдържание излъчено по Nova TV, Kino Nova, Diema и Diema Family

Nova Television - с помоща на това приложение може да четете Новини и да гледате Nova TV на живо.

bTV News - Приложението е като по гореописаното с разликата че тук става дума за bTV. 

Voyo - е платена услуга за гледане на Филми, Серияли, Спорт и Концерти. Един от минусите на услугата е че най-касовите заглавия ги няма.

Sinoptik.bg - най популярното Българско приложение за прогнозата на времето. Изключително полезно и добре направено приложение.

Vbox7 - Българския портал за видео споделяне.

Няма коментари:

Публикуване на коментар