събота, 14 февруари 2015 г.

5 музикални стрийминг услуги.

Spotify е Шведска музикална услуга която се предлага и в България от малко повече от година. Въпросната услуга ви дава възможност да слушате музика на почти всички изпълнители в световен мащаб абсолютно безплатно. Spotify е една най-използваните безплатни стрийминг услуги за Android устройства.

SoundCloud е доста популярна музикална услуга, по данни на компанията от Берлин услугата има над 175 млн. специални слушатели всеки месец, което е наистина много.



Deezer за разлика от повечето стрийминг услуги работи в 180 страни. От 2013 г. и новите смарт телевизори на Samsung, LG и Toshiba разполагат с вградено приложение Deezer, а по старите модели получиха ъпдейт за добавянето му.

TIDAL не е само музикална стрийминг услуги, но и разполага с 75 000 видео клипа в HD формат. Но има и лоши новини, едната е че услугата е достъпна само в САЩ, Великобритания, Канада, Люксембург, Ирландия, Холандия, Финландия и Белгия. Другата лоша новина е че за разлика от Spotify, Google Play Music и Deezer абонамента на TIDAL е 2 пъти по скъп.

Google Play Music от скоро и в България е платена стрийминг услуга. Приложението е инсталирано по подразбиране в Android устройствата. Срещу 9 лв. потребителите ще имат неограничен достъп до 25 млн. песни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар