събота, 14 февруари 2015 г.

10 облачни услуги с приложения за Андроид

MEGA предлага 50GB безплатно и сигурно cloud пространство което е доста сравнимо с повечето такива услуги. MEGA може да изтеглите от тук.

ADrive предлага 50GB cloud пространство което както споменах е доста. ADrive може да изтеглите от тук.

hubiC - френската услуга предлага 25GB безплатно пространство. За хората които се нуждаят от повече пространство добрата новина е че 100GB струва 1 евро на месец а 10TB 9,99 евро на месец. hubliC може да изтеглите от тук.

Mail.Ru руската услуга до скоро предлагаше 100GB но за съжаление от 30 декември предлага 25GB. Mail.Ru може да изтеглите от тук.

Bitcasa Drive предлага 20GB безплатно пространство. Абонаментите започват от 10 долара за 1TB на месец и 49 за 5TB. Услугата предлага и бекъп функция. Bitcasa Drive може да изтеглите от тук.

Google към днешна дата предлага 15GB пространство споделено между Google Диск, Gmail и Google+. Google диск може да изтеглите от тук.

OneDrive облачната услуга на Microsoft  предлагаше само 7GB но наскоро ги увеличиха до 15GB което е добра новина. OneDrive може да изтеглите от тук.

Copy предлага 15GB безплатно пространство. За всеки поканен получавате още 5GB. Важно е да уточним че няма ограничение на пространството получено от покани. Copy може да изтеглите от тук.

MediaFire предлага 10GB безплатно пространство които маже да увеличите до 50GB с изпращане на покани и споделяне на статуси в Facebook & Twitter. MediaFire може да изтеглите от тук.


pCloud предлага 10GB които с покани може да увеличите до 20GB. pCloud може да изтеглите от тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар