четвъртък, 14 юли 2016 г.

Samsung представи смартфона Galaxy J2 2016 и огромния фаблет J Max

Преди няколко дни в Индия Samsung представи две нови устройства от бюджетната Galaxy J серия. Става въпрос за смартфона Galaxy J2 2016 (на снимката) и огромния фаблет Galaxy J Max.

Новия Galaxy J2 2016 разполага с 5-инчов HD дисплей, четири-ядрен процесор на 1.5GHz, 1.5GB RAM, 8GB вградена памет, 8MP основна камера + 5MP, и батерия с капацитет 2,600 mAh.

Най-интересната функция на новия смартфон, наречена Smart Glow, използва светодиодната област около камерата, за да информира при постъпило уведомление. Нещо повече - потребителите ще могат да изберат различен цвят за всеки един контакт.

Режимът Turbo Speed ​​Technology ще подобри производителността на смартфона, което се постига чрез използването на възможно най-малко количество ресурси за извършванете на определени задачи възможно най-бързо. Така според Samsung, приложенията се отварят с до 40% по-бързо от устройство с двойно повече RAM.


На разположение е също режим за пестене на мобилни данни Saving Ultra и рижимът за велосипедисти S-Bike, който дебютира в Индия с моделът Galaxy J3 2016.

Физическите размери са 142.4 х 71.1 х 8.0 мм дебелина. Цветовите варианти включват черно, сребристо и златисто.

Продажбите на Galaxy J2 2016 започват следващата седмица, цената се равнява на около 145 $.

Galaxy J Max
Galaxy J Max е по-скоро мини таблет, отколкото фаблет - той включва огромен 7-инчов WXGA дисплей, четири-ядрен процесор на 1.5GHz, 1.5GB RAM, 16GB вградена памет + microSD слот, 8MP основна камера и 2МР предна, двойна SIM функция и батерия 4,000 mAh.

Устройството също така поддържа 4G мрежи и VoLTE, и също като Galaxy J2 2016 разполага с режимите Saving Ultra и S-Bike. Версията на Android е 5.1 Lollipop.

Физическите размери са 186.9 × 108.8 × 8.7 мм. Корпусът се предлага в черен и златист цвят.

Продажбите на Galaxy J Max стартират в края на месеца при цена около 200 $. В комплекта на фаблета е включена Bluetooth слушалка за по-удобно провеждане на разговори.

Няма коментари:

Публикуване на коментар