събота, 28 май 2016 г.

Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition е вдъхновен от Батман

Samsung представи специална лимитирана версия на топмодела Galaxy S7 edge, предназначена за феновете на популярната бойна видеоигра "Injustice: Gods Among Us".

Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition е оцветен в дълбок черен цвят и разполага със златисти детайли и голямо лого на гърба, вдъхновено от любимият на малки и големи супергерой - Батман.

"Ние сме развълнувани да си сътрудничим с Warner Bros. Interactive Entertainment за да предложим специално издание на Galaxy S7 edge за феновете на Injustice: Gods Among Us", споделя вицепрезидента на Global Marketing, IT & Mobile Division в Samsung Electronics.

"Samsung винаги се стреми да осигури най-доброто мобилно гейминг изживяване за потребителите си, и това партньорство засилва нашия ангажимент към феновете на играта."

Комплекта на Injustice Edition съдържа Gear VR очилата за виртуална реалност на Samsung, кредити за видеоиграта и ваучери за Oculus VR сдържание.

Продажбите на лимитираната серия ще започнат на 13-ти юни, като първоначално ще се предлага само в определени райони, сред които Китай, Сингапур, Южна Корея, Латинска Америка и Русия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар