събота, 23 април 2016 г.

Amazon Великобритания вече предлага смартфона Sony Xperia X

Миналата събота Sony обяви, че новата Xperia X серия смартфони скоро ще бъде на разположение за предварителни поръчки във фирмения онлайн магазин. Устройствата все още не са налични в Xperia Store, но пък едно от тях вече може да се поръча от Amazon Великобритания. 

В момента Sony Xperia X се предлага за предварителни поръчки в Amazon.co.uk, като официалните продажби ще започнат на 20-ти май. Вписаната цена е 549 британски лири, което се равнява на около 1380 лв., а това е ненормално висока цена за смартфон с чипсет от среден-клас.

Припомням ви, че Xperia X разполага с 5-инчов IPS дисплей с FullHD резолюция, Snapdragon 650 чипсет, 3GB RAM, 32 или 64GB вградена памет + microSD слот, скенер за пръстови отпечатъци и батерия с капацитет 2,620 mAh.

Xperia X предлага 23MP основна камера с 1/2.3-инчов сензор, бленда f / 2.0  и предикативен хибриден автофокус, който следи и предсказва движението на избран от снимащия обект, за да се заснеме перфектния кадър без размазване. Предната камера е 13MP със същата бленда. Повече за серията вижте тук.

Източник:
|Amazon.co.uk

Няма коментари:

Публикуване на коментар