четвъртък, 31 декември 2015 г.

Топ 5: Най-добрите нови приложения за 2015-та година

Безспорен факт е, че през годината се появиха изключително много нови приложения в Play Store, което се затвърждава и от статистиката публикувана сутринта. Но кои от тези нови приложения излязоха най-сполучливи и полезни. В настоящия материал ще видите топ 5 на най-добрите нови приложения, които видяхме през годината минала под знака на дървената овца.

#1
Google Photos
Фото е новата платформа на Google, която предлага неограничено хранилище за съхранение на снимки. От приложението може не само да качвате снимки, но и лесно да ги редактирате, организирате и споделите с приятелите си.

#2
Here Maps
Навигацията създадена от Nokia, вече собственост на автомобилните производители Audi, BMW Group и Daimler, е напълно безплатна навигация предлагаща off-line режим. Картите на "Here Maps са едни от най-точните, за което лично потвърждавам.

#3
Periscope
Periscope е приложение разработено от Twitter, което ви позволява да стриймвате видео на живо към своите последователи. Първоначално апликацията бе налична само за iOS, но от юли е налична и за Android потребители.

#4
TapDeck - Wallpaper Discovery
TapDeck е приложение, което предоставя огромно количество тапети, с които да разнообразите началния екран на вашия смартфон. Апликацията позволява смяната на тапета само с две почуквания по екрана, а чрез плъзгащ жест от долу нагоре се появява прозорец с информация за текущия тапет, и възможност за запазването му.

#5

djay FREE - DJ Mix Remix Music


Искате да се превъплътите в ролята на DJ, да миксирате любимите си песни и да правите най-яките партита, тогава приложението djay Free е точно за вас. Приложението е изключително лесно за употреба, с красив и реалистично изглеждащ дизайн. Ако изберете платената версия, ще може да свържете приложението с плейлистите си в Spotify и Google Music.

Връзки
1. Google Фото
2. Here Maps
3. Periscope
4. TapDeck
5. djay Free

Пожелавам ви Весело посрещане на новата 2016-та година! Нека през годината на червената огнена маймуна виждаме все повече нови технологии, полезни приложения, по-евтини флагмански смартфони, и всичко друго улесняващо нас потребителите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар