вторник, 15 декември 2015 г.

5 страхотни Коледни филма, които със сигурност ще ви развеселят

Коледа наближава, а по това време ни се иска да се насладим на нещо забавно и положително - няма нещо по подходящо за целта от празнична комедия. Ето няколко страхотни Коледни филма, които със сигурност ще ви развеселят.

#1
Сам в Къщи
1990-2014 (Home Alone)
Няма нужда да ви разказвам за Сам в Къщи, кой не знае за тази незабравима Коледна комедия от 90-те. Сам в Къщи е поредица от 5 филма, в първите два от които участва Маколи Кълкин.

#2
Космическа Коледа
2006 (Deck the Halls)
В тази космическа комедия Дани ДеВито и Матю Бродерик се превъплъщават в ролите на двама воюващи съседи, които обръщат Коледа с главата надолу и превръщат празника в най-невероятната забава. 

Бъди (Дани ДеВито) е решен къщата му да се вижда от космоса, и покрива къщата си с тонове украса и коледни светлини. Съседът му Стив обаче не е доволен от това, и по всякакъв начин се мъчи да възпрепятства мащабният план.

#3
Фред Клаус
2007 (Fred Claus)
Филмът разказва историята на Фред Клаус (Винс Вон), братът на дядо Коледа (Пол Джиамати) - и пълна противоположност на добрият старец. През един декемврийски ден Фред заминава на северният полюс за да помогне на брат си, в предколедните му задължения.

#4
Снежният човек
1998 (Jack Frost)
В тази снежна комедия с нотки на драма Майкъл Кийтън се превъплъщава в ролята на Джак Фрост - баща музикант, който на път да постигне мечтания успех осъзнава че започва да губи семейството си. 

Една вечер на път към вкъщи, след поредното си участие Джак е решил да спечели семейството си отново, но нелепа катастрофа в планината слага край на живота му. Джак обаче се завръща година по-късно, преобразен в ходещ снежен човек, решен да докаже че е добър баща и съпруг.


#5
Да пропуснеш Коледа
2004 (Christmas with the Kranks)
Когато единствената им дъщеря "Блеър заминава да учи седмици преди Коледните празници, Лутър и Нора Кранк (Тим Алън и Джейми Лий Къртис) решават вместо да прекарат самотна и тъжна Коледа, просто да я пропуснат и да заминат на круиз на Карибите. Но по този начин двамата съпрузи бойкотират традициите на съседската общност, и я хвърлят в потрес.

Преди да заминат обаче, Блеър неочаквано им съобщава че се прибира за празника, заедно с новият си приятел. Семейство Кранк разполага само с няколко часа за да се приготви за Коледната нощ, която по традиция прекарват със съседите си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар