петък, 2 октомври 2015 г.

LG официално представи флагмана V10 - с две предни камери, втори дисплей и тяло от неръждаема стомана

LG официално представи новият си флагман V10, който слага начало на новата V серия. LG V10 впечатлява с тяло от неръждаема стомана, втори дисплей с Gorilla Glass 4, две предни камери, и няколко доста интересни и полезни функционалности.

LG V10 има 5.7-инчов IPS Quantum дисплей с QuadHD резолюция, над който е разположен втори по-малък дисплей с размер 2.1-инча и резолюция 1040 х 160 пиксела.

Целта на по-малкият дисплей е да продостави важна информация, като например колко е часа, пропуснати разговори, и прогнозата за времето - по време на игра, гледане на видео, сърфиране в интернет и тн.

Конструкцията на флагмана е от неръждаема стомана, покритието на задния панел е силиконово, а дисплеите са защитени от Gorilla Glass 4 покритие. Физически размери на устройството са 159,6 х 79,3 х 8,6 мм, теглото е 192 грама - с около 40 гр. повече от G4.

Основната камера е с резолюция 16MP, разполага с f / 1.8 бленда, двойна LED светкавица и лазерен автофокус. Отпред има две камери с 5MP резолюция.

Капацитета на батерията е 3,000 mAh, тя поддържа функцията за бързо зареждане QuickCharge 2.0, благодарение на която батерията ще се зареди до 50% само за 40 минути в контакта.

Останалите характеристики включват Snapdragon 808 чипсет с шест-ядрен процесор, 4GB RAM, 64GB за съхранение + microSD слот за карти, и Android 5.1.1 Lollipop.

LG V10 ще се продава в Корея, на други Азиатски пазари, САЩ и други - за Европа не е ясно. Цветовете в които ще се предлага са черно, бяло, бежово, морско синьо и син опал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар