събота, 12 септември 2015 г.

Аксесоари Wileyfox, допълващи перфектно смартфоните под същия бранд

Преди около 2 седмица марката Wileyfox представи първите си модели смартфони наречени Swift и Storm, но освен тях компанията обяви и няколко интересни оригинални аксесоара.

Основните типа аксесоари които закупуваме за собствения си смартфон са 3 - защитен калъф, слушалки и външна батерия, и може би поради тази причина англичаните от "Wileyfox са решили заедно със смартфоните си да представят и 3 страхотно допълващи ги аксесоара с интелигентни функции и изчистен дизайн.
WILEYFOX PREMIUM POWERBANK
Външната батерия разполага с два USB изхода и капацитет 10,000 mAh, което позволява зареждането на два смартфона едновременно. Включването на устройството става изключително лесно - само с едно разклащане, това е възможно благодарение на специален "интелигентен" бит. POWERBANK ще се предлага в черно и бяло.


WILEYFOX DUAL SYMPHONIC
-DRIVER IN-EAR HEADPHONES
Интересното в тези слушалки е Dual технологията която използват, благодарение на нея се покрива пълната аудио гама и предоставя точен и балансиран звук при високите и ниските честоти, твърди компанията. Слушалките имат плосък текстилен кабел намаляващ заплитането, в комплекта са добавени и 3 допълнителни тапи за ушите в различни размери.

WILEYFOX GENUINE PROTECTIVE CASE
Както разбрахте от наименованието, този аксесоар представлява калъф тип "кейс", който е предназначен да предпазва задния панел на Wileyfox Swift, един от наскоро представените от компанията модели смартфони. Кейса ще се предлага в прозрачно сиво и черно - след време вероятно ще се появи калъф и за модел Storm.

Източник| Wileyfox

Няма коментари:

Публикуване на коментар