понеделник, 31 август 2015 г.

Wileyfox Swift и Storm, смартфони със Snapdragon чипове и Cyanogen OS

Wileyfox е новосъздадена марка смартфони базирана във Лондон, която ще предложи на своите потребители устройства на топ ниво, задвижвани от Snapdragon чипове на Qualcomm и работещи с базираната на Android - "Cyanogen OS. Преди дни компанията представи първите си смартфони, наречени Swift и Stotm, единия от които с 3GB оперативна памет и 20MP камера на Sony.

Wileyfox Swift е смартфон от среден-клас, който е достоен конкурент на модели като Samsung Galaxy A5 и Motorola Moto G. Storm е по-мощният от двата смартфона, характеристиките му наподобяват тези на представения наскоро Moto X Play.

И двете устройства работят с операционна система Cyanogen OS 12.1, базирана на Android Lollipop, поддържат 4G LTE мрежи и притежават слот за външни microSD карти памет.

Wileyfox Swift
Моделът разполага с 5-инчов HD дисплей, Snapdragon 410 чипсет с четири-ядрен процесор на 1.2GHz, 2GB оперативна памет, 16GB за съхранение, 13MP основна камера на Samsung + 5MP предна, и 2,500 mAh батерия.

Wileyfox Storm
Моделът разполага с голям 5.5-инчов FullHD дисплей, Snapdragon 615 чипсет с осем-ядрен процесор на 1.5GHz, 3GB оперативна памет, 32GB за съхранение, 20MP основна камера от Sony + 8MP предна, както и 2,500 mAh батерия.

Цената на Swift ще е 129 лири (178 евро), а цената на Storm ще бъде 199 лири (274 евро). Продажбите ще стартират през септември за Swift и през октомври за Storm.

Няма коментари:

Публикуване на коментар