събота, 8 август 2015 г.

Няколко достойни конкурента на приложението за видео разговори Skype

Видео разговори, те ни помагат да се свързваме с роднините и приятелите си от цял свят. Безспорно Skype е най-често използваното приложение за тази цел, но в Play Store ще намерите доста алтернативи, които си заслужава да изпробвате.

Viber
Viber е едно от най-известните приложение за водене на аудио и видео разговори. Приложението има версия за Android, iOS, BlackBerry и Windows Phone, както и за компютри с Windows и Linux. Можете да разговаряте през Wi-Fi и 3G мрежи с по-добро покритие. Освен да провеждате видео разговори, с приложението може пращате текстови, аудио и видео съобщения, както и снимки.

Hangouts
Вероятно знаете че освен аудио разговори, с Hangouts може да провеждате и видео такива. Hangouts е част от социалната мрежа Google Plus, това означава че макар и отделни приложения, те са свързани помежду си. Hangouts може да бъде отворен директно от Google Plus.

Tango
Tango е доста популярно приложение за видео разговори. След пускането на платформата през 2009 г. са събрани 87 милиона долара инвестиции. Tango превъзхожда Skype с по-приятни емотикони, анимации и аватари. Приложението е достъпно за устройства с Android, iOS и Windows.

LINE - Video Calls & Chat
Японското приложение има версии за iPhone, BlackBerry и разбира се Android, както и за Windows и Mac компютри. LINE разполага с много голям брой емотикони - дали това е плюс или минус, зависи от нуждите ви. Създателите твърдят че 7 месеца след пускането на приложението, то е било изтеглено над 100 милион потребители, което е много впечатляващо.

imo - Video calls & chat
imo предлага висококачествени видео и гласови разговори, и възможност за групов чат с приятелите и семейството. Платформата позволява и споделяте на снимки и видео.

Няма коментари:

Публикуване на коментар