понеделник, 27 юли 2015 г.

Няколко състезателни игри които си заслужава да изпробвате

За разлика от приложенията сред които има доста безполезни, повечето игри за Android са много сполучливи - този факт може би се дължи на по-малкия брой игри в сравнение с приложенията.

Сред състезателни игри се отличават няколко, които ще ви предложат много добро гейминг преживяване и графика на доста високо ниво. Ако прочетете по-надолу ще разберете кои игри си заслужават вашето внимание.


Real Racing 3

Real Racing 3 е доста популярна игра за Android, тя предлага страхотна графика и разполага с едни от най-спортните автомобили, с които ще се състезавате на писти от всякакъв вид. Автомобилите са точно 116, а пистите 12 напълно реални, сред които Silverstone, Hokenhaim, California и Dubai. Играта разполага с много добър мултиплеър, който поддържа до 8 участници.


Nitro Nation
Nitro Nation представлява игра както с нови, така и със стари култови спортни автомобили, с които ще участвате в напрегнати Американски драг сътезания. Можете да ъпгрейднете много от компонентите в автомобилите, включително добавяне на нитро и олекотяване на купето.



Asphalt 8: Airborne
Ако търсите игра със спортни автомобили с реално записан звук, в която игра да правите страхотни каскади и скокове на 360 градуса тогава Asphalt е точно за вас. Asphalt 8 разполага с 56 високоскоростни автомобили, 80% от които нови модели. Играта ще ви предложи 8 сезона и 180 състезания, както и мултиплеър който поддържа до 8 участници.


CSR Racing
CSR е в същата категория като Nitro Nation, предлага невероятна графика и пристрастяващ геймплей. Мултиплеъра ще ви предложи състезания срещу най-добрите играчи на CSR. Ако сте любител на ретро автомобилите може да изпробвате CSR Classic.


Fast & Furious: Legacy
Ако сте фен на поредицата Бързи и Яростни, със сигурност ще харесате и тази игра. Fast & Furious Legacy ще ви предложи възможност да направите автомобилите си по собствен дизайн, това включва боя, винил, джанти и тн. Играта ще ви предложи възможност да се състезавате със злодеите от поредицата,  като Вероне и DK. Играта разполага с чат в реално време

Няма коментари:

Публикуване на коментар