неделя, 26 юли 2015 г.

Няколко игри за Android които познаваме от миналото

Игрите за Android са многобройни, от пъзели до спортни от всякакъв вид, както се казва за всекиго по нещо. Има игри които помним от миналото, за които някой ще каже че им е минало времето, но всъщност изобщо не е така.

Игри като Real Racing, FIFA и Subway Surfers държат челните класации в Play Store, ретро игрите няма как да са толкова популярни колко преди, но и за тях си има аудитория. Ето кои игри ще ви върнат в миналото.

Pacman е най-старата игра в класацията, с пускането си през 1980 годита играта спечели световна слава и накара хора от цял свят да я играят. Целта на играта е да съберете всички точки, без цветните духчета да ви докоснат. Жълтата точка, която всъщност сте вие е често сравнявана с пита кашкавал, тя се превърна в лого на толкова популярната игра.

Super Boy Land много наподобява игрите от Nintendo Gameboy конзолите. Boy Land е игра точно за маниаците на старите игрови конзоли от осемдесетте и деветдесетте година. Играта ще ви предостави 5 нива с по 20 състезания всяко, всяко следващо ниво става все по-трудно, и по-трудно.

Представена през 1999 година, Chicken Invaders стана тотален хит, и все още e разбира се. Chicken Invaders вече има 5 части (без да специалните празнични версии), последната от които излезе преди около година. Време е отново за борба с мутанти и гиганти!


Crazy Taxi, името разкрива всичко, игра за луди глави и маниаци на аркадни игри. Разбира се версията за Android е малко модернизирана, но основното се е запазило непокътнато, което е и най-ценното от тази толкова луда играта.

Кой не знае за синия таралеж Соник, ако не от играта, поне е гледал част от някой серия от филма. Sonic е най-бързият таралеж в света движещ се със свръхзвукова скорост, той заменя дотогавашния талисман на SAGA, а именно Alex Kid. Вече на 24 години, Соник е още любимец на децата, и вероятно ще бъде още много дълго време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар