понеделник, 18 май 2015 г.

Приложение супергерой #7: SofaScore, Music Player & Super Boy Land

Заради липсата на рубриката през последните две седмици, реших тази този път да представя три приложения. Първото приложение е за феновете на спорта, следващото е за любителите на музиката, и за накрая една супер игра с ретро дизайн за маниаците на старите конзоли.


SofaScore е приложение с което ще следите резултатите от мачовете по футбол, баскетбол, волейбол и още 14 спорта. Приложението ще ви предостави подробна информация не само за мачовете, но и за участниците в тях. Менюто е преведено на български, предлага функции за известяване и тн. SofaScore е напълно безплатно приложение, ако пък поканите трима от приятелите си от социалните мрежи да инсталират приложението, ще премахнете дразнещите реклами.

Ако обичате да слушате музика и искате по-функционален плеър с повече опции на звука, то тогава Music Player е точно за вас. Плеъра разполага с мощен еквалайзер с доста режими, който може да изключите ако желаете. Ако пък обичате да слушате музика преди заспиване, на разположение имате и таймер за заспиване.

Super Boy Land е игра с ретро дизайн, която е точно подобие на игра от игрова конзола Nintendo Gameboy. Ако изпитвате носталгия към старите игрови конзоли, то тогава Super Boy Land е точно за вас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар