неделя, 22 февруари 2015 г.

Приложения за обработване на снимки

PicsArt Photo Studio - е доста мощно и функционално приложение за обработка на снимки. Факта че е инсталирано на над 100 000 000 млн. устройства, го прави най-използваното приложение от този тип. Приложението предлага голям набор от ефекти, стикери, клипарти, може да слагате рамки, да правите слайдшоу, да рисувате и тн.. За да започнете да редактирате, влезте в приложението, след това в edit, в излезлия прозорец натиснете Gallery, изберете си снимка и започнете да обработвате. PicsArt може да изтеглите от тук.


Pixlr Photo Editor - ще ви впечатли с лесното си управление, и многото инструменти за редактиране. Приложението на Autodesk е много добро и както отбелязах лесно за управление. За да започнете да редактирате, влезте в приложението, натиснете Gallery, изберете си снимка и започнете да обработвате. Pixlr може да изтеглите от тук.

Photo Editor by Aviary - ще ви предложи няколко доста полезни ефекта. Ако за някой е проблем езика, приложението има превод на Български език. Но за да се възползвате максимално от приложението ще трябва да си закупите допълнителните ефекти. Редактирането е много лесно, просто влезте във приложението, избирете си снимка и започнете да обработвате.. Aviary може да изтеглите от тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар