вторник, 16 февруари 2016 г.

LG ще представи два нови смартфона от среден-клас на MWC 2016

LG обяви, че ще представи два нови достъпни смартфона от среден-клас на Световния мобилен конгрес в Барселона, ден след премиерата на флагмана G5. Моделите на име LG X cam и LX screen ще стартират нова серия, наречена Specialist X Series.

Смартфоните поддържат LTE мрежи от четвърто поколение, и работят под управлението на Android 6.0 Marshmallow.

LG X cam
Акцентът при LG X cam ще са трите камери - две основни с резолюция 13 и 5МР, и предна с резолюция 8MP.

Устройството ще предлага 5.2-инчов леко извит дисплей с FullHD резолюция, осем-ядрен процесор с тактова честота 1.14GHz, 2GB RAM, 16GB вградена памет, и батерия 2,520 mAh.

Профила е тънък от 6.9 до 5.2 мм в най-тънката си част, а теглото е 118 грама. Моделът ще се предлага в бял, сив и златист цвят. 

LG X screen
Моделът има 4.93-инчов дисплей с HD резолюция, който в случая не е единствен. Над основния екран е разположен втори по-малък с диагонал 1.76-инча, предоставящ бърз достъп до известия, приложения, мултитаскинг и още. Подобно решение видяхме при топмодела LG V10.


LG X screen също така разполага с четири-ядрен процесор на 1.2GHz, 2GB RAM, 16GB вградена памет, 13МР основна камера + 8МР предна, и батерия с капацитет 2,300 mAh.

Корпусът е изработен от фибростъкло, профилът му е 7.1 мм. Ще се предлага в бял, черен и златист цвят.

LG X cam и LG X screen ще бъдат представени на 22-ри февруари, и ще излязат на пазарите в Азия, Европа и Латинска Америка през март.

Няма коментари:

Публикуване на коментар