сряда, 21 октомври 2015 г.

BlackBerry Priv, предварителни поръчки, хардуер и официално видео

Android слайдерът BlackBerry Priv се появи за предварителни поръчки в уебсайта на британският търговец Carphone Warehouse. Предстоящия Priv трябва да стартира продажби на 6-ти ноември.

Вписаните от Carphone Warehouse характеристики включват 5.4-инчов AMOLED дисплей с Quad HD резолюция, Snapdragon 808 чипсет с шест-ядрен процесор на 1.8GHz честота, Adreno 418 графика, 3GB RAM + 32GB за съхранение, батерия с капацитет 3,410 mAh, и Android 5.1.1 Lollipop.

Основната камера е с резолюция 18MP, сензора е Sony MX230-S, има Schneider-Kreuznach оптика, двойна LED светкавица и може да записва 4K видео. Предната камера е с 2MP резолюция.

Наскоро BlackBerry стартира нова страница, специално създадена за Priv - където проявилите интерес могат да се запишат за получаване на новини около премиерата на модела. В страницата канадците потвърдиха 5.4-инчовия извит към двете страни дисплей, батерията с капацитет от 3,410 mAh, и камера с оптика Schneider-Kreuznach.

Обявените цени в уебсайта на Carphone Warehouse започват от 49 лири на месец с подписване на двугодишен договор към оператор. Цената без договор не е обявена.

Ето първото официално промо видео на модела.

Няма коментари:

Публикуване на коментар